site în construcție
  • George  Aurelian

    George Aurelian

    Data nașterii: 24-11-2014
    A fost un actor de teatru și film.

    Filmografie:
    Cercul magic (1975)
    Asediul (1970)
    Mihai Viteazul (1970)
    Răutăciosul adolescent (1969)
    Neamul Șoimăreștilor (1965)
    Pădurea spânzuraților (1965)
    Răscoala (1965)
    Camera albă (1964)
    Partea ta de vină (1963)
    Manasse (1925)
    Păcat (1924)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie