site în construcție
  • Val  Săndulescu

    Val Săndulescu

    Data nașterii: 10-11-1920
    Data decesului: 03-07-1987

    A fost un actor de teatru și film.
    Studii la Institutul de teatru din București (1949).
    A jucat pe scena Teatrului Notara.

    Filmografie:
    Speranţa (1979)

    Iarba verde de acasă (1977)
    Războiul Domniţelor (1969)
    Amprenta (1967)
    Vremea zăpezilo(1966)
    Răscoala (1965)
    Casa neterminată (1964)
    Celebrul 702 (1962)
    Pe răspunderea mea (1956)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie