site în construcție
  • George Oancea

    George Oancea

    Data nașterii: 03-07-1933
    Este un actor de teatru și film.
    A absolvit în 1954 cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București.
    Vocea lui George Oancea este foarte des utilizată pentru comentarii şi dublaje.
    Face roluri de planul doi în film.

    Filmografie:

    Moartea unui artist (1989)
    Raliul (1984)
    Munţii în flăcări (1980)

    Soldații victoriei (1977)
    Despre o anume fericire (1973)
    B.D. la munte şi la mare (1971)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie