site în construcție
  • Cornel  Coman

    Cornel Coman

    Data nașterii: 14-06-1936
    Data decesului: 16-01-1981

    A fost un actor român cu o activitate foarte bogată în teatru, televiziune și filme.
    A absolvit IATC în anul 1963, după care a activat la Teatrul Bulandra.
    Premiul ACIN 1981 "Pentru intreaga activitate".

    Filmografie:

    Ancheta (1980)
    La răscrucea marilor furtuni (1980)
    Detașamentul Concordia (1980)
    Al treilea salt mortal (1980)
    Omul care ne trebuie (1979)
    Întoarcerea lui Vodă Lăpușneanu (1979)
    Pentru patrie (1978)
    Ecaterina Teodoroiu (1978)
    Buzduganul cu trei peceți (1978)
    Războiul de independență (1977)
    Ultimele zile ale verii (1976)
    Prin cenușa imperiului (1976)
    Alarmă în Deltă (1975)
    Pe aici nu se trece (1975)
    Tată de duminică (1975)
    Comedie fantastică (1975)
    August în flăcări (TV) (1973)
    Drum în penumbră (1972)
    Felix și Otilia (1972)
    Pascalopol Sfînta Tereza și diavolii (1972)
    Puterea și adevărul (1971)
    Pădurea pierdută (1971)
    Mihai Viteazul (1971)
    Serata (1971)
    Diminețile unui băiat cuminte (1967)
    Un film cu o fată fermecătoare (1966)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie