site în construcție
  • Gheorghe  Ciprian

    Gheorghe Ciprian

    Data nașterii: 04-06-1983
    Data decesului: 07-05-1968

    A fost un actor de teatru şi film.
    Studii la Facultatea de litere şi Filozofie Bucureşti şi la Conservatorul de artă dramatică Bucureşti clasa lui Constantin Nottara.

    Filmografie:
    Brigada lui Ionuț (1954)
    Viața învinge (1951)
    O noapte furtunoasă (1942)
    Năbădăile Cleopatrei (1925)
    Independența României (1912)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie