site în construcție
  • Silvia Armaşu

    Silvia Armaşu

    A fost regizor și scenarist de film documentar.
    Director al Studiourilor Romfilm și Al. Sahia Bucureşti.
    Activitate didactică universitară în perioada 1950-1955.

    Filmografie:
    În tainiţele muzeului (1967)
    Caiet de schiţe (1967)
    Congresul sindicatelor (1966)
    Târguri şi iarmaroace (1965)
     Meşteşug milenar (1964)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie