site în construcție
  • Sabina Pop

    Sabina Pop

    Data nașterii: 17-10-1954
    Regizor de film documentar.
    Studii la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică Bucureşti.

    Premii:
    ACIN 1980 - Bolţi de ospeţie (1980)
    ACIN 1983 - Ioane, cum e la construcţii? (1983)
    Karlovy Vary -Festivalul filmului turistic, 1983 - Virtuţi bucovinene

    UCIN 1990 - Panc 
    Oberhausen, 1990 - Panc 
    Bordeaux, 1991 - Panc


    Filmografie:
    Cuvinte din bătrâni (2004)
    Fraţii Manakia (2003) 
    Şcoala de vise (2003)
    Casa cea mare (1998)
    Poveste despre lemn (1994) 
    Festival Dinu Lipatti (1992) 
    Panc (1990) 

    Maramureş, vatră de suflet românesc (1989) 
    Expoziţia naţională "Cântarea României" (1988) 
    18 ani stop cadru (1986) 
    Virtuţi bucovinene (1983)
    Ioane, cum e la construcţii? (1983) 
    Poarta spre vecini (1982) 
    Veste din cetatea de foc (1980) 
    Bolţi de ospeţie (1980)
    Romanitatea orientală (1978)





     
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie