site în construcție
  • Iosif Demian

    Iosif Demian

    Data decesului: 26-08-1941

    Este un regizor, scenarist și operator care trăiește în prezent în orașul Sydney.

    Filmografie-regizor:
    Daca tot aurul din lume (2010)
    Memoria de piatră (2010)
    Piciul (1985)
    Bunicul şi o biată cinste (1984)
    Lovind o pasăre de pradă / To Kill a Bird of Prey (1984)
    Baloane de curcubeu (1982)
    O lacrimă de fată (1980)
    Urgia (1977)

    Filmografie-scenarist:
    Daca tot aurul din lume (2010)
    Memoria de piatră (2010)
    The Boy and the Sea / Baiatul si marea (2005)

    Filmografie-imagine:
    Sydney 2000 Olympics: Bud Greenspan's Gold from Down Under (2001)
    City Loop (2000)
    O lacrimă de fată (1980)
    Buzduganul cu trei peceţi (1977)
    Zidul (1975)
    Un august în flăcări (1974)
    Nunta de piatră (1973)
    Nunta de piatră 2 - La o piatră (1972)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie