site în construcție
  • Şerban Creangă

    Şerban Creangă

    Data nașterii: 14-06-1944
    Este regizor şi scenarist de film.
    Studii la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică Bucureşti.
    Face şase filme de lung metraj, filme utilitare la Studioul Bucureşti şi la I.A.T.C.

    Filmografie:
    Distincții militare românești (2000)
    Clipa de răgaz (1986)
    Labirintul (1980)
    Speranța (1979)
    Proprietarii (1973)
    Așteptarea (1970)
    Căldura (1969)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie