site în construcție
  • Şerban Comănescu

    Şerban Comănescu

    Data nașterii: 30-09-1954
    Regizor de film documentar.
    Studii la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică Bucureşti.

    Premii:
    ACIN 1981- 
    Întoarcerea la viaţă
    ACIN 1982 - Cealaltă  parte din noi
    UCIN 1991 - Noica - lumina umbrei
    UCIN 1994-1995 -Prigoni
    ți, refugiați, condamnați

    Filmografie:
    Prigoni
    ți, refugiați, condamnați (1994)
    Desprinderea (1990)
    Noica - lumina umbrei (1990)

    Vrancea (1990)
    Ţara în primăvara (1998)
    Mârșa (1884)
    Pământenii (1983)
    Cealaltă parte din noi (1982)

    Vânt din pupa (1981)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie