site în construcție
  • Anita Gârbea

    Anita Gârbea

    Data nașterii: 14-05-1960
    Regizor de film documetar.
    Studii la Institutului de Artă Teatrală și Cineamgtografică "I.L. Caragiale" din București în 1984.
    Este fiica actorului Cornel Gârbea.
    Premii:
    UCIN 1991 pentru filmul Lăcașul zeilor munților.

    Filmografie:
    Neliniști (1994)
    Dincolo de ora zero (1993)
    Lăcașul zeilor munților (1991)
    Un punct de vedere (1988)
    Eu cât cânt, atâta sunt (1987)
    O lume în intresecție (1985)

     
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie