site în construcție
  1. Nume actori începând cu litera:
  2. a
  3. b
  4. c
  5. d
  6. e
  7. f
  8. g
  9. h
  10. i
  11. j
  12. k
  13. l
  14. m
  15. n
  16. o
  17. p
  18. q
  19. r
  20. s
  21. t
  22. u
  23. v
  24. w
  25. x
  26. y
  27. z
  • George Constantin
    George Constantin A fost unul dintre cei mai mari actori de teatru și film.
    Prima întâlnire a  lui George Constantin cu teatrul a avut loc la 10 ani când a vizionat "Munca şi Lumina", la teatrul de pe Uranus. A fost spetacolul ce la marcat şi i-a îndrumat paşii spre cariera de actor.
  • George Malamuceanu
    George Malamuceanu A fost un actor de teatru şi film.
  • George Demetru
    George Demetru A fost un actor român de teatru și film. Numele său real fiind cel de Dumitru Georgescu.
    A primit titlul de Artist Emerit în anii '60.
  • George  Aurelian
    George Aurelian A fost un actor de teatru și film.

    Filmografie:
    Cercul magic (1975)
    Asediul (1970)
    Mihai Viteazul (1970)
    Răutăciosul adolescent (1969)
    Neamul Șoimăreștilor (1965)
    Pădurea spânzuraților (1965)
    Răscoala (1965)
    Camera albă (1964)
    Partea ta de vină (1963)
    Manasse (1925)
    Păcat (1924)
  • George Ștefănescu
    George Ștefănescu A fost un actor de film.
    Filmografie:
    Insula Șerpilor (1934)
    Ciocoii (1931)
    Haiducii (1929)
    Iadeș (1927)
  • George Motoi
    George Motoi A fost actor de film, actor și regizor de teatru.
    În 1958 termină Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică București, clasa prof.Irina Răchițeanu.
  • George Alexandru
    George Alexandru A fost un actor de teatru și film.
    A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1986.
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie