site în construcție
  • Rodica  Mureşan

    Rodica Mureşan

    Data nașterii: 04-06-1947
    Este o actriţă de teatru şi film.
    Studii la
     Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în 1978.
    Debutează în 1977, cu rolul reginei Elisabeta a României, în serialul tv Războiul de independenţă, regizat de Sergiu Nicolaescu.

    Filmografie:

    Sexy Harem Ada-Kaleh (2001)
    A doua cădere a Constantinopolului (1994)
    Miss Litoral (1991)
    Liceenii Rock'n'Roll (1991)
    Luminile din larg (1986)
    Vară sentimentală (1986)
    Racolarea (1985)
    Promisiuni (1985)
    O lumină la etajul zece (1984)
    Secretul lui Bachus (1984)
    Sosesc pasările călătoare (1984)
    O lebădă, iarna (1983)
    Întoarcere la dragostea dintâi (1981)
    Lumina palidă a durerii (1981)
     
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie