site în construcție
  • Nae Roman

    Nae Roman

    A fost actor de revistă, cântăreț de operetă și actor de film.
    A terminat Conservatorul de Artă Dramatică din București.

    Filmografie:
    Expresul de Buftea (1978)
    Războiul Independenței (serial TV) ( 1977)
    De-aș fi... Harap Alb (1965)
    Pădurea spânzuraților (1965)
    Străinul (1964)
    Politică și delicatese (1963)
    Darclee (1961)
    Nu vreau să mă însor (1961)
    O zi pierdută (1960)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie