site în construcție
  • Florin Anton

    Florin Anton

    Data nașterii: 02-09-1956
    Este un actor de teatru și film.
    Studii la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, clasa profesor Sanda Manu.

    Filmografie:
    Margo (2006)
    Faimosul Paparazzo (1999)
    Divorţ... din dragoste (1991)
    Vânătoarea de lilieci (1991)
    Miracolul (1988)
    Pădurea (1986)
    Pădureanca (1986)
    Emisia continuă (1985)
    Faleze de nisip (1983)
    Întoarcerea din iad (1983)
    La capătul liniei (1982)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie