site în construcție
  • Cristea Avram

    Cristea Avram

    Data nașterii: 28-08-1931
    Data decesului: 10-01-1989

    A fost un actor de teatru și film.
    A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1958.
    Activitate teatrală la Teatrul Nottara.
    Din 1966 emigrează în Franța.

    Filmografie:
    Lo studente (1983)
    California (1977)
    Rivelazioni di un maniaco sessuale al capo della squadra mobile (1972)
    I senza Dio (1972)
    Varietés (1971)
    W Django! (1971)
    Reazione a catena (1971)
    l sole nella pelle (1971)
    Delitto al circolo del tennis (1969)
    Le temps de vivre (1969)
    Manon 70 (1968)
    Zodia Fecioarei (1966)
    Steaua fără nume (1966)
    De-aș fi... Harap Alb (1965)
    Anotimpuri (1963)
    Poveste sentimentală (1960)
    Nu vreau să mă însor (1960)
    Darclee (1960)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie