site în construcție
  • Alice Cocea

    Alice Cocea

    A fost o actriță de teatru și de film.
    Studii la Conservatorul de Artă dramatică Bucureşti și din Paris.
    Are o bogată activitate teatrală în România şi Franţa.
    Joacă în filme franceze regizate de Louis Gasnier, Henri Roussel, Roger Capellani și Jean Choux în perioada anilor 30'- 34'. Este sora scriitorului N.D.Cocea și mătușa actriței Dina Cocea.

    Filmografie:
    Cercul dragostei (1964)
    Strip-tease (1963)
    Amantul delicat (1934)
    Delphine (1931)
    Să ne căsătorim (1931)
    Din toată inima (1931)
    Ce copil e tata (1930)
Articole Toate articolele
Despre noi
Istoria Filmului Românesc este un proiect al Asociaţiei Kinofest.
Acest site este în acest moment in varianta beta, urmând a fi dezvoltat.
Pe site sunt şi articole audio, în prezent sunt  20, la IFR: 1897-1916 şi 1917-1930.

Manager proiect: Valentin Partenie